joi, 19 mai 2011

Giveaway-uri de primăvară

Alexandra găzduieşte un giveaway minunat. Premiul este următoarea paletă. Data limită este până pe 27 mai. Mai multe detalii aiciGabriela organizează un giveaway foarte intersent. Sunt puse la bătaie două premii foarte drăguţe. Aveţi timp până pe 31 iunie. Mai multe detalii aici.
Premiul I

Premiul II


Iubitul Iuliei organizează un giveaway minunat. Premiul este o pereche de pantofi superbi + o gentuţă drăguţă. Data limită este 31 mai. Mai multe detalii aiciCupcacke îşi serbează ziua de naştere şi s-a hotărât să ne dăruiască ceva foarte drăguţ. Data limită este pe 31 mai. Vă las cu o fotografie sugestivă, iar pentru mai multe detalii click.Cristina ne oferă şi ea trei premii foarte frumoase care constauhttp://www.blogger.com/img/blank.gif într-o pensulă travel E25(premiulI),loţiune tonifiantă contra căderii părului Cosmetic Plant, spray de păr pentru protecţie termică Kallos, Farmasi stay matte mineral enriched ( nuanţa 01 ),pudră de argilă pentru tratamente cosmetice, lapte demachiant Bioten,solutie pentru îndepărtat cuticule de la Kallos (premiul II) şi un set de unghii false sau întreţinere + Model pentru fetele din Rânicu Vâlcea (premiul III). Mai multe detalii aici.

The purple spring girl ne oferă două cărţi minunate. Sinceră să fiu, pe mine mă încântă amândouă, dar cel mai mult parcă mă atrage Pe urmele lui Alice de Clare Naylor. Puteţi să vă înscrieţi până pe 25 mai. Pentru mai multe detalii click

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu