vineri, 3 iunie 2011

Ca sa mai scriu putin

Zilele acestea au fost foarte incarcate... Asa de incarcate incat nici parul nu mi l-am intins. Totusi am continuat sa citesc blogurile pe care le urmaresc cu foarte mult drag si am dat de niste giveawayuri minunate.

Unul ar fi de la Jules unde poti castiga o carte despre make-up, oferita de Books Express. Sunt un fan al cartilor asa ca ma voi inscrie si eu pana pe 14 iunie.




O alta carte este oferita de ANDA ZELENCA. Ea ne ofera sansa de a ne alege cartea care ne place dintr-o lista cu anumite titluri (daca am inteles eu bine). Mai multe detalii aici. Apropo, data limita este 5 iunie.



Delia ne ofera o paleta de 88 de culori de la Costal Essence cu niste culori bestiale :x. Concursul se termina pe 5 iunie. Sper sa ma pot inscrie si eu. Mai multe detalii aici.



Adaugat in data de 10 iunie

Iulia C, impreuna cu Luciana Sasu Makeup Artist organizeaza un giveaway foarte, foarte, foarte interesesant. Data limita este 10 iunie. Mai multe detalii aici.


Deea ne ofera niste produse minunate. De altfel toate premiile din blogosfera sunt foarte tentante. In poza urmatoare sunt produsele oferite cadou. Data limita este 15 iunie. Mai multe detalii pe blogul ei.



Boutique-ul cu minuni si Bioliv Fresh ne ofera 3 produse si anume gelul de dus cu ulei de trandafiri, demachiant cu ulei de trandafiri si luciu de buze cu ulei de trandafiri. Data limita este 17 iunie. Mai multe detaliiaici.



Adaugat pe 12 iunie

Endre (clik pe nume) ne ofera o pensula Miss Taylor Kabuki. Ne putem inscrie pana pe 26 iunie. Pentru mai multe detalii intrati pe blogul ei.


Adevarata frumusete izvoraste din sublim si simplitate. organizeaza un beauty giveaway international deschis pana pe 5 iulie.



Miu Miu organizeaza doua giveawayuri:
Primul are ca premiul o pensula Sigma E25. Data limita este 24 iunie.



Al doilea are ca premiul o crema de fata Apidermin Lux, Apidermin sapun lichid, Apidermin Sampon. Data limita este tot 24 iunie.

3 comentarii:

  1. te astept si eu la cele 2 giveawayuri deschise:
    http://shoeper-women.blogspot.com/2011/06/miu-miu-s-pretty-giveaway.html si aici : http://shoeper-women.blogspot.com/2011/06/miu-mius-giveaway.html

    pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase cele doua giveawayuri! Sigur ca o sa particip si multumesc pentru avertizare. Te pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ! Te invit si la giveaway-ul meu Sigma, Syoss si ican unul pe care te astept sa-l descoperi :D

    http://ale-fashion-xo.blogspot.com/2011/06/giveaway-sigma.html

    RăspundețiȘtergere